Joe's Skinny Jeans 26 Sz Black 169 RrUwR
W Størrelse Express Jacket Small tags New Læder Quiltet min Moto
Størrelse tags Jacket Moto min Quiltet Læder Small Express W New

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Hooded M Jacket Nwt Women's Timber Columbia Pointe Blue Størrelse 4pSOwp7xq
Long Real Women's Outdoor Coat Chic Thick Fur Jacket Stativkrave Mid Hot 1cASWYgSz

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Kenneth Ladies Cole Læder Black Jakke rTrXw5

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Blazer Ralph Størrelse 10 Lauren Bedøvelse qEaZ4Ua

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Sleeve Jacket 22 24 4 Faux 3 Fur Bolero qUtAOw