Tre Pr Jeans 2 Stretch Vines Shep Vineyard Denim Blå Ian 77Pdarq
Faux Xlarge Lined Russet Oleg Fur Cassini Vest
Faux Xlarge Lined Oleg Vest Fur Cassini Russet

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

L 2 Ruffle Romantisk Sz Laks Pink Chico's Jacket Lightweight Textured Feminin xEwTUFwq
Vintage Buttersoft Us6 8 Ralph 12 Lauren Suede Uk10 Jakke BB4rqxzn

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

krave jakke Langærmet frontstrikket Åben noteret a4q4w0FB

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

farve Sz Bukser Trabagon Sierra Vælg Hvid Women's OY8wZ8

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Uld Grøn Peacoat Gæt M Jakke Størrelse Blend Angeles Los rqYYxI0