S Ladies Quilted Jakke Feathers Størrelse Down Zeroxposur qPwR8
Nye Furry Short 100 Parka ægte Rabbit Warm kvinder pelscoatjakke Ladies Outwear
ægte 100 Outwear Parka pelscoatjakke Ladies kvinder Warm Furry Rabbit Short Nye

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Størrelse Læder Dkny Sort 4 Jakke Cxx4qawzU
Omni Peak Nwt skjold Vandtæt Små Jakke Columbia q1F0PF

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

N Medium Better Zip 888336466161 Patagonia 1 Sort A Pullover Dame Sweater 25617 4 Størrelse CxP4B

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Dualistic Baseball Women's Columbia Women's Jacket Baseball Jacket Women's Columbia Columbia Dualistic UR4npx8

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Kvinder Varmtøjsdragt Fur Collar Jacket Thicken Winter Overcoat Coat Hooded wfwq6x0z