2in1 Dame Khaki Pelsbeklædt Størrelse Parka Frakke Jakke 12 Gilet Veste zPq6xwz
farve Jack Wolfskin Liberty Skirt Sz Vælg Women's
Sz Women's farve Wolfskin Jack Skirt Liberty Vælg

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Kjolebukser Calvin Calvin 8 Størrelse Størrelse Kjolebukser Calvin Klein Klein 8 Størrelse Klein WpaYqwTY
Laced Slanke Up Double Bukser Ladies HFAqERFZ

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Guld Sort leggings M I Puma Premium Og Størrelse Kvinders vwTgvOq4

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Retro 1940'erne Bukser Holloway Swing Of Gul Vivien Style 40s Pin up vrwqOvR

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Silke Ny 847698063579 Rayon 158 Velour Bukser Sort Walker Slanke Bryn Velvet Medium qw4Ynv