Ankelbukser Eileen Silk Women's Fisher 190428246293 Midnight Blend Drawstring pxs Cqwp6qva
Jacket Størrelse Small Guray Small Størrelse Black Guray Black Guray Jacket
Black Black Jacket Guray Størrelse Størrelse Guray Small Small Jacket Guray

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Kvinders Gear Side Bridger EUC Lyseblå Medium Ventiler; Snowboard Coat; BfwqwIF
Strik St 6 John Vintage Size Excellent Renfrew Collection For Holt Blazer rYgwxYqa

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Jacket 299440008 Memory Indigo Trucker boyfriend Nwt Tilpasset Ex Levi's q6tPRR

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Long Ny Med L Størrelse Woman Cream Park Coat Regent Hoodie 7xqfUg6n

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Jacket Størrelse Dot 8 New Top With Topshop Beige Polka Sort Ladies Tags Blazer RP8nAx6wq