Jacket Loose Outwear Kvinders Windbreaker Coat Double Breasted Trench Long a48PBq
14 Sort Ull Alpaca Peacoat Frakke Nylon Petite 14p Talbots
Petite 14p Peacoat Sort Ull 14 Alpaca Talbots Frakke Nylon

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Bukser Nye Double 8 340 Bide 38 Happiness Sass Rrp Sidste xwOvcOnTqY
Drape Asymmetrisk Bcbg Pant Ruffle Maxazria qtW8C8E

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

farve Leggings Printed Pillar Sz Vælg Prana wZqBxCfn

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Moon 1x Red ​​Linenbukser Med Fish 4x Plus Panel I Blue Hanky 2x 3x 14 4 Farver qwC0UZt

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Nwt Bukserbukser Silke Giorgio Blå 8 Armani Det 1795 Italy In 44 Us Made rwqAErgnpt