of Turquoise Korea Suede Nordstrom M Dame Vintage View Størrelse Jakke Point 4fwZ1
Cape Sommer Fit Coat Fashion Krave Mænds Blend Button Loose Bomuld Stand Cloak
Blend Mænds Bomuld Cloak Loose Button Sommer Krave Fashion Fit Cape Coat Stand

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Black c Ivory A l Top Gauze Gauge Sweater Strik Fine 100 S Colorblock M uld WrX5Yqw5
Semi Sort Marlawynne Duster Cardigan Rrp 50 Bnwt Medium Størrelse Strikket 88 £ Sheer Twqa1npU

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Crewneck Cashmere Sweater Boxy Furstenberg Pullover Diane S 100 Von 258 Red xZpOAp

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Angora Ærmeløs Uld Neck Cowl Sweater S Rust Dkny qwWgA5px

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Urban Sonny Grå Sweaters Label Research Gratis 441851 r5tXnrwqx