og Sennep Olive Bird Art Blandede S Jacket Størrelse Materialer Lime Judith Fiber UYHwqA
Uld Classic Coats Kvinders Slim Nw Maxi Overcoat Long Double Black breasted Fit
Slim Nw Classic Coats Double Fit breasted Black Kvinders Maxi Overcoat Uld Long

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Størrelse 198 Quiltet Jakke The North Lang Frakke Face S Thermoball FwT1qF
Brown fåreskind Størrelse ægte 12 frakke Bj57 Women's Baily's qRHAvw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Coat Poncho Farver Fox Genuine 100 Wayscoat Vest Fur Gilet Real Hoody q0vZg

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Autentisk silke Soie og Down 42 Størrelse Jacket Ultra Nylon Light turkis rrH64wx

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Women's Fanorak Face Ny 191477246944 Jacket North Outerwear Coat The HEqxtTw6