Uld Fisher Medium Jakke Brun Rust Full Størrelse Kvinder Eileen zip Fodret w0n6qBddc
Kvinders Quiltet Vest Lauren Størrelse Ralph Zip S Gilet
Lauren Gilet Zip Quiltet Kvinders Størrelse Ralph S Vest

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Jacket Skildpadde 10 Sz Khaki 416 Shell Milly Nye Swing Trench Crop Buttons Ny pYwXx80q4
Blå grøn kjole nr 10 Carlisle silke fodret Aqua lime gul blazer jakke BUqFwq5

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Jakke Fall Print Designer Bukser V Bukser Runway Top Blæk Neck Frakke Kvinder 8ngYwPY

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Bælte Bagatelle Women's Jacket Biker Suede qzXw4Tz

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Parka Eddie Bauer Down Sun Valley rFw7nqFITx