Women's Zip Bully Wooly Sierra White Jacket Twx4vRq0
Cotton Winter Chic Jakker Lit01 Long Coats Hættetrøje Outwear Womens Slim Down
Long Winter Jakker Slim Hættetrøje Outwear Womens Lit01 Down Cotton Coats Chic

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

£ Rise 25 Sort Dr High Pepper Denim 55 Størrelse ® L Jeans Bnwt Rrp 00 W 28 xwn1nR6q
Rag Jeans Bone Justine Xs Beskåret Størrelse 0 Ankel 24 00 265 Nogle Wideleg wxZqpgwd

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Hvid gregoire Blomster Ny 4 38 Trykt Jeans 675 Design Sz Isabel Grå Marant w667Ax8q

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Rød Mørkeblå Skinny 4 Nwot Jeans Størrelse Valentino HrHwpqAS

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

M2150ak Ankel Women's Me Floral Broderede Jeans Skinny Miss x1aqAw