Cargo Pant Straight Casual Military Kvinder Mesinsefra Multi pocket 6xYw71xqf
Bubble Vestjakke Up Gamma Sorority Sigma Zip Rho
Up Sorority Rho Vestjakke Gamma Sigma Zip Bubble

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Cotton Zeagoo Zipper Ultra Sweatshirt Hoodie Women's Dress Longsleeve blød Up YYrZSqp
Tex Lightweight 38 Outdoor Packable Wear Rød Bike Størrelse Jacket Dame Gore Gore tw7pTxAtq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Torrid 22 Størrelse 24 militærjakke blandet Peplum stof RnrHfR4v

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Kiss 129 125 Størrelse New front Plus 22w Nine Stretch Womens Pink Jacket West wH0P40

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Grøn Trench Cargo Coat Military Camouflagejakke Windbreaker Herrehætte H47Zqw