1967 Black White Button Ralph Cotton Lauren Up Jacket Medium Est E8THzWq
Black Størrelse Claiborne Autentisk Jacket Nwt 12 Liz
Liz 12 Jacket Black Størrelse Nwt Autentisk Claiborne

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Fuld Coat Camel Vintage Størrelse Ladies 18 længde Smuk Cashmere uld Julius 8gIqnwxHZ
Parka Colorful Cruela Auriga Desigual Groovy v4fw7I4q

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Stilfuldt Biker Outwear Jakket Jakke Kort Læder Blomstret Kvinder Jakke FTqrRwF

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Moss Kate Jacket Black 8 Fringed Topshop OxwPq8xA

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Light Jacket Steel Størrelse Iron Coat Hooded Ladies Calderdale Lightweigt 10 Regatta atUwBqO6Ex