Brand Cardigan Lucky L Sweater Blomster Broderede Fugle dXSwSqxCO
Kvinder Down længde Fuld Frakke Mode Hætte Parka Jakke Fur Faux Vinter Lang
Hætte Kvinder Fur Faux Frakke Fuld Lang Jakke Vinter Down Parka længde Mode

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Kvinders Maternity Mac £ 20 49 Størrelse Coat Bælte Beige Ny Trench Perkins Dorothy OrqgxETO
Kvinder Benton Columbia Vest Springs Soft Fleece d5TYCwxqY

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Coat Anthropologie Trench Euc Sz Kvinder 10 Idra TTEcHqw4

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Jakkebeklædning L'opera Læderbiker Express S De Beskåret Style Sz Avenue Euc Sort BwnZq0p

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Winter Bauer Xxl Hætte Down 650 Dame Parka Gås Eb Sort Eddie Sz Jakke AgqRTUA