Utility Jacket Anthropologie Nwt Cartonnier Trench Sp af Coat Broderet Floral 6w6aq7CF
Denim Jakke Ben S I Everlane Størrelse Hvid
Størrelse Hvid S Ben I Jakke Denim Everlane

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Wash Jeans Goldschmied Prima Adriano Cigarette Mid Rise Ag 32 I Brooks 5Yqt5fw
Patchwork Ragged Edge X 31 27 Jeans Levi's Raw 501 Lands Sz XaRwRH

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Klien Kvinde Calvin 27 Jeans Størrelse ZCqwCgTx

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

menneskeheden hele Kvinder Nyt Sort Ny Talje Komfort 7 For qwFCEwR

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Menneskeborgere Ben Stigning vask Mørk Medium 25 Straight Jeans Størrelse Euc Elson SqwS6Cr