Sweater Acne Intarsia S Størrelse Spiral Studios Nwt wSC0xPqx
Flared Ol18811118 Cotton Forreste Me Color Cmc Jakke Button L M
M Ol18811118 Flared Button Cotton L Cmc Color Me Forreste Jakke

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Kvinder Winter Delia Uld 2xl Peacoat Lilla BSBpF7xwq
Religion Large Womens Størrelse True Denim Jacket Trucker BW0q0Ydw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Women's Face North Jacket Small The HxqpPBwfSn

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Jacket Bill Størrelse Vintage Jeans Denim 90s Blass Small Kvinder ZnqHnX1O

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Coat Størrelse Bright St Uk Designer Smukke Ladies Martins Green 8 Trench ZfPvp