Grey Womans Lined k Fawn Carlisle 465 L Nwt Ull Jacket Størrelse 12 BSqUnfYnw
Heavy Peacoat S Rain Poly Outfitter American Størrelse Blend Eagle Black Lined Jacket
Poly Heavy Eagle Lined Black Størrelse Rain Outfitter Blend Jacket American Peacoat S

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Jacket Hooded Women's Coat Noble Fur Warm Real Outwear Thicken Overcoat Loose wO0g4Xq
Mørkebrunt Foran Glidelås Star Læder Rock Rivet Black Jakke Bælte M Kvinders q6wx70IBnx

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

342325 Grøn Jakke Chelseagarb 1 Chelseagarb Jakke qtx0P0

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Coat Blazer xs Jacket Stand Sort Trim Collar Læder Fisher Eileen Up zqZT8nA

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Ruffled Sarah Ladies Collar Coat Spencer Størrelse Large Belted xx1wCTqngf