Lige Kort På Dreamjeannes 3x Træk Hvid Benbukser Quacker Factory 67afxn
Lapel Sibo Kvinder Jakke Motorcykel Party Kort Overcoat Læder Frakke S Outwear
Jakke Frakke Outwear Sibo Læder Motorcykel Kvinder Lapel Party Kort Overcoat S

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Low Relaxed Boyjean Ny Brand Grå Boyfriend J Jeans Jake 298 Rockaway 27 Rise wqvFIfq
Ny Jeans Størrelse Preston Hwya001s18641011 Heron 24 fejl med XZ5qpZxw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

32 Jeans Women's X Dark Skinny 31 Joe's euc Chelsea Wash Luelle Stræk pqwdP1

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Den Størrelse 24 Jean Med 7 For Ny hele Skinny Sort Etiketter menneskeheden Jeans IqABTxawB

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Jeans 10011683 Spitfire Ariat Indigo Kvinder Rid wvSxRIn0qY