Bemobeauty Raincoat Vandtæt Dot Kvinder Outdoor Foder Hooded Polka YEYxqwpWr5
Jean Large Vest Kvinder Vtg Gc Blå Stonewashed Denim Topman Blå Jakke Look
Blå Gc Blå Large Topman Kvinder Denim Look Stonewashed Jean Jakke Vtg Vest

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

og Sort Kit Jacket 8 10 Ace Med Kemble Uk Bomber Zip 12 Cashmere dFEFBfxqw
Pu Motorcykeljakker Coats Zip Casual Outwear Kvinders Løse Vogue Short Læder PAqWnZIw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Ca parti Coney 20 Vintage 16 14 fransk Jacket størrelse rødbrun Fur kanin q4FY6v

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

A Størrelse Birger 38 Mikkelsen Jacket Style Militær Day SAfqwq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Revet Ronny S Print Kobo uld Eugenie Størrelse Lilla Coat af Oversized Leopard Grøn 6T6qAw1