S Sweater Snowman Bedøvelse Blue Cache Beaded Sequin s Multi XWPOw
Størrelse Grøn West Pretty Nine Farverige og S Blomsterkjole Blå Nwt Stilfuldt
Blå og Farverige West Størrelse Stilfuldt Blomsterkjole Pretty S Grøn Nwt Nine

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Knapper Jacket Braemar Lined Large Brun Damer Peacoat Læder Sort Uld Trim z0qzf
Geox Størrelse M Winter Kvinder Blue Med l Hood Coat Parka Respira x8wrpUnzq8

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Muffe Velveteen Fur Med Sort Vintage Kanin Ender Frakke gzYqRvw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

The Down Face North Black 700 Women Størrelse Filled Vest p S rrgCq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Iii Dame Regatta Connie Softshell Brusejakke Z4qEAnx