Loose Uld Robe Coat Lang Outwear Winter Trim Retro Fur Dres Blend Trench Kvinder B5xRqP05
N S Tommy Jakke Sort Fodt Nwt 106 Loulou Overflade Rød Knap Blomstret
Knap Loulou Fodt Blomstret Rød Tommy Sort Overflade Nwt N 106 Jakke S

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Lilla Størrelse 38 Angora Kvinder Escada Us Uld 6 Cashmere Jakke q1BwqXYx
Duster 50 Long To Wear I os Canyon Art Solid Mission Aqua Kimono Mint XIOnf0q

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Spyder Knit Sort Large Cable Woman's Jacket Størrelse rHPr5q

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Forreste Havregryn Kvinder Stor Frakke Knap Xoxo Med Dobbellommer Sweater aqwEaB0

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

676627 Jakker Yoim Furfur Yoim Furfur Beige gCqtIqOn