Stilfuld Bomuld Cardigan Størrelse Bluse J L Blush Crew Kvinder Sweater Blå Blend Top qwXvHXt4
L Uk14 Jacket Vandtæt Vandring Haglofs Zda368 Kvinder Camping
L Haglofs Zda368 Camping Uk14 Jacket Vandtæt Kvinder Vandring

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Fur Længde Gul Frakker Short Ny Rex Rabbit Cardigan Wasit Puffer Kvinder Faux qgwX1w0
Tope Jakke Størrelse Militær M Frugtkanten Saint Farvet Tropez Læder ffTY8Zw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Plys Angora Fur Cardigan Fashion Løs Fluffy Fuzzy Kvinders 2018 Coat Warm Korea cRWvvf

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

polstret Jacket Sort Coat Long Kvinder Size Armygreen Loose Winter Plus Cotton qSW6wpxI

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Fluffy Hale Øre Kat Outwear Kvinder Jakke Coat Warm Hooded 1pc Broderet Sød zwd4BBq