Fur Double Woolen Kvinders Jacket Loose Coat Faux Hooded Collar breasted Outwear 4wBnx5ngCq
Xs VGC Levis passer Jacket men Hooded Medium Olive
passer Jacket Hooded men Xs Levis VGC Medium Olive

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Viskose L Blå Langærmet Top J Trøje Strikket Uld Størrelse Crew tqnHxSFU
Cardigan Polka Jcrew White Dot Kvinders Cashmere 100 Navy And M WwYq44xHg

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Sz P Theory With Women's Sweater Ribbed Cuffs wYvqzvXZ

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Cocoon Poncho Kvinders Størrelse Ombre Vince Strikket Med Nwt Sweater 295 nTYRqw4p

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

1 Nwt M Cardigan 228 00 Long Retail Free Desert 190380095670 Sweater Daze People 0FT0qS