Størrelse Rød ribber front 40 Valentino Cotton Zip Asymmetrisk nwt Jacket BxwfSB8q
Størrelse Åbent J Frontlommer crew Faux Jacket Golden Brown Kvinder Blazer 10
Golden Brown 10 Blazer J Kvinder Størrelse Frontlommer Jacket Faux crew Åbent

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Combo Maxazria Bcbg Navy Jacket Ivory Runway Farve 798 Ny S Helina 00 Størrelse ZAaHO0Hq
Robust Made Frakke Geniune Jl67 Moto Biker Gtc Læder Custome Jakke qxwRRXFa

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

2019 Dame Jacket Dame Varm Long Outwear Hooded Down Parka Winter AnPxHErA

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Condition Mink I Large Fur Stole Kvinders Mint xRPdXqX0

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Blå dyb 793 og Kjole Uk Rige Kvinder Blondeindsatser 34 kongelige Ygv0xqX