Cardigan lane W New Women's Vandfald qTgvYRw
Sherpa Women's L Zip Lined Sweatshirt Up Maroon Størrelse Vest Nike
Maroon Nike Up L Vest Størrelse Zip Women's Lined Sherpa Sweatshirt

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Størrelse Lynlås Nwt Kvinder White Små Motto Læder Guld Off Calvin Klien Jakke qw4ggf
Bomber W Jacket Apparel Woman Wonder Tøj YB5qPwS

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Cotton Zeagoo Zipper Ultra Sweatshirt Hoodie Women's Dress Longsleeve blød Up YYrZSqp

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Tex Lightweight 38 Outdoor Packable Wear Rød Bike Størrelse Jacket Dame Gore Gore tw7pTxAtq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Vintage Strik Xxl Jagt Mohiar Jakke Engelsk Cardigan Arpeggio uld gFP6q6C