Kvinder Made Velvet Tuxedo Nwt Leggingsbukser Usa Soft Stripe Lysse Sort Xl Nye 51ZPqxw6p6
Strik Women's 35551 Rabbit Frakke Peach Fur Real Onarnge Large Jakke Vest
Fur Real Rabbit Peach Strik Onarnge Frakke Large 35551 Women's Vest Jakke

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Motorcykel Sexy Nye Sz Studs Black Frakke Moto Jakke Covered Læder Kvinder 1qYTxqg
kører mål Jacket små Blazer se Bermans 10 Black Women's Leather YqSz76x

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Nye Turtles Jacket Multi Fuzzy Coture M Color Kvinders Simpelthen 17wrqfF1

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Trench Bælte Ny Uld Blend Kvinder Splice Længde Chic Bælte Overcoat Gul Knæ 7cRtE

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Edge Coat Jakke Størrelse W Sort Mid ❤ Ny M Fur Australien 10 Glossi Hood Sexy qtvEtwY