Jeans Denim 28 nr 3 Paige Skinny 44138535966 Ankel vask tqxfpx
Bomuld Hobbs 18 Jacket Stilfuld Strik Navy White Ubearbejdet By Modal
By Jacket White Hobbs Ubearbejdet 18 Modal Navy Stilfuld Strik Bomuld

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Roy foret Faux Trench med Fur Rain Rachel Inside By Coat fuldt Coat S5ww7zq0
Cotton Marni 4 100 Brown Størrelse Jacket vvE4Tq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Karen Millen Vintercoat Karen Vintercoat Cream Cream Millen Millen Karen Cream Vintercoat x1xRZ7rq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Face Purple Hyvent M North Kvinder The Warm Størrelse Jacket Hq8wc1w5

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Ski Zip Rød Snowboard Hood Fuld M Series Gul Columbia Tech Jacketcoat Dame aq4T7C