Størrelse Sp Eileen Jacket Fisher Wool Unlined Orange Hwv7Xv8n
Ladies Broderi Kjole Kvinder England Frakke Midter Floral Zsell Lang Sexy
England Kjole Kvinder Lang Broderi Ladies Frakke Sexy Floral Zsell Midter

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Overtræk M Loden Uld Tyroler Størrelse Damejakke Vintage Mørkegrøn Del Mod Ren qXvP4P
Hooded Thicken Jacket Varm Winter Slim Trench Maxi Bælte Kvinders Bælte Soft Bomuld x6qwqF4U

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

The Rød Euc Jacket M Grå North Hooded Face Trek Ski Sne Women's Hyvent Coat r4qA6rw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Sz Roy Xs Ægte Jakke Crinkly Rachel Sleeve Moto Læder Puff Sort zvUWdq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Sort Wilson Wilson Jakke Lille Læder Lille Ztvgqw1