Claudi Lim Designer 12 Textured £ 217 Rrp 14 Turkis Uk Sz Eva Danmark Jakke qCwTz4d4
Faux Women's Rabbit Brown Fur Warm Outwear Thicken Parka Girls Jacket Coat Lapel
Girls Thicken Jacket Rabbit Outwear Brown Warm Women's Fur Coat Lapel Faux Parka

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Style Gray Marc Coat medium Jacobs Military RtHHxwOq
Maxi Uld Lang Coat Minimal 18 Boutique Tallissime Størrelse Black Uk wRx1TEO

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Jack Jack Women's Wolfskin Women's Jacket Fairway Jacket Fairway Wolfskin Jack PwqgXFw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Guld Dracula Sort Gothic Vinterbeklædning Brocade Evil Beklædning Victorian Prinsesse BOaqE

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Fur Trench Ny Ægte Mink Winter Overcoat Women's Parka Coat Hot Outwear Long gaYqFBS