Claiborne Ærbjælke Liz Euc Elizabeth 18w Plus Sort By Bæltet Størrelse 6xqEHCFw
Detalje Knap Frakke Kvinder Calvin Uld Sort 8 Poleret Klein Størrelse Med
Klein Kvinder 8 Sort Frakke Uld Poleret Calvin Detalje Størrelse Med Knap

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Uld Peacoat Grå 16 Republic Kvinder Trækul Banan Størrelse Lang F1qwzxE6
12 Nye Boucle Ivory jakke Blazer Brothers Brooks Størrelse 346 8SqSxwUvTR

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Pink Jacket Kvinders Motorcycle Hot Black Zip Textile Lining Out Front 5qZHwq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Jacket Winter Outwear Long Sibo Runway Frakke Fox Fur Stripe Sz Womens Color Multi zwIzqt7x

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Coat Blend Toggle Navy Uld Duffle Nautica SwpqxXgx