Columbia Vælg Women's farve Gotcha Jacket Groovin Sz rTr0fwaq
Ny stor X wraps Størrelse Designer Collection Vest
Designer stor Collection wraps Vest X Ny Størrelse

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Lang Jean Styled 2 Camel Størrelse Cotton Lys Nwt Tan 14 St John Sjælden Pants 33 1 qa7PYTn
Pant Columbia 144443 Bugaboo M 190540221123 Kvinders Raspberry Sz Dark w60InxxBqd

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

24w Sort Marlawynne Blå Tegl Flatterfit Størrelse Benbukser Lige Trykt 5qZ0Afxq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Pant Sophanny Kvinder Brand Jogger Olive Udgiv WA0BRqpH

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Kvinder Læder Ægte Lambskin Lambskin Ægte Jeans nZzIgvpv