Coat Kvinder Snow Collar Suede Jacket Parka Winter Large Cuff Long Outwear Fur XtXZw8
Nye Trench Espresso Tags 100 Læder Trim Coat W Unik Cream Tahari Wo
Coat Tags Nye 100 Cream Wo Trench Tahari Trim Unik Læder W Espresso

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Medium Percy Zip Hood Parka Marvin Tan Frakke Richards Foret For Front Fur J Faux gOnIUdqPxg
Ny Læder Original Biker Jacket Damemode Damemode Rød Style Blød qB8fw6A

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Strikning Loose Runde Fall Europe Sweater Broderi Hals Warm Retro Blomst Kvinder qzSPwS

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Stil Udklædning Ny Chic Bomuldslinned Kvinder Frakke hals Etnisk Kniplinger Rund Blød d8qdnP

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Topper plus størrelse Sejour 20w Print Twill størrelse 0zx7P