Warm Krave Damerstativ Bomber Biker Kvinders Moto Spændebånd Casual Jakker xq8w5x64UB
Cannisse 40 Light Sleeves Blå Linen Størrelse 4 Jacket Ny 3
Størrelse 3 Light Ny 40 4 Linen Blå Jacket Cannisse Sleeves

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Creme Uld Frakke Vinter Hvid Størrelse Kvinder Arlette Grå 12 Vintage 100 1gXUWnwzxB
Natural Waistcoat Lang Coat Yh 2019 Vest Furry Luksus Tykt Kvinder Real Parka Fur 0qwXvvE1

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Goose 550 Hvid North Down Vestjakke Zip M Face Women The q7CF6n

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Pulver Pude Hybrid Jakke Columbia Vinter Pink Quiltet Plus Kvinders 2x Varm 4wZAF

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Elegant Talje Outwear Women Cloak Collar Outdoor Show Uld Bælte Coat Blend Fur 8qAaUTBw