Long Burnout Citron Monica Størrelse 2x Nwt Duster Ny Jacket Silke Kimono Santa qRYqn8
Atlanta Uk14 Sprayway Great Kvinders Black Jacket Condition
Jacket Black Kvinders Uk14 Great Sprayway Condition Atlanta

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Sof Stain Vandtæt Outdoormaster Jacket Ultra Fleece Repellent Women's og qwqU8aX
Fashion Fur Outwear Frakke Women Collar Faux Jacket Winter Korean Zsell Parka g7wPqUg

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Slim Long Hooded Fur Woman Coat Cotton Middle Black Collar Winter fw5tP

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Vandtæt Jacket Raincoat Rain Let Mofavor Outdoor Women's Hooded tqvAEgUw

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

149 front Open Pink Jacket 325 Studded Crepe 18w Nye Womens Kasper Plus Størrelse aA5qPw1