Mia Skinny Camo Kut Tandstikker Jeans Kloth Brun fra Kvinder Sz 2 Grøn qY1cwUaIx
Jacket Ull Vintage Lined Weave Basket Lommer 12p Talbots On Chartreuse Seam
Seam On Talbots Lined Ull Vintage Jacket Lommer 12p Chartreuse Basket Weave

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Sz Wang Wow Jakke Bomuld Alexander Nwt T Læder m XxpqZW5
435 Ralph Polo Størrelse Org Kvinder Sport Red Puffer Medium I En Lauren Coat SSrq6n74

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Zip Kvinder Lambskin Bæltet Jakke Til Biker Asymmetrisk Ny W267 Front Læder pzEaaP

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Fur 3 Puffer Forbindelse Vælg farve Faux Fransk Sz 4 Collar Kvinders nHXdEPq0

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Overcoat Buckle Suede Women's kravehætte 100 Jacket Embrodiery Coat Brown Camel E F0xSS