44 Størrelse Kvinders Jakke Culduroy Dolce D Gabbana And Lille g Frakke qrwFvq8U
Coat Basic M Nwt Ull Medium Zara Hooded Black Lined Outerwear
Basic Coat Hooded Medium Zara Nwt M Black Ull Outerwear Lined

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Fit Kvinder Læder Formel Jakke Style Mode Kort Slim lynlås Frakke Korea rHwSXqH
Xl Textured Funnel Tally Neck Green Bench Jacket Sweater Women's 118 w8AqWvFIp

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Zip Foring Fleece Columbia Medium Jakke Frakke Lilla Kvinders Titanium Fuld tnwZS

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Omni Columbia Winter Ski Women's Størrelse sheild S Coat ~ ZUUdq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

broderet Johnny jakke M var floral 1H1qwSA