Metallic Jeans Rock Pocket Gold Flared Kasandra C37 Hvid 30 Republic q8BwCxxTI
down Style Coat B631 krave Casual Double Kvinders breasted lommer Fashion down
breasted down Casual B631 lommer down Double krave Style Kvinders Coat Fashion

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Collarless Grey Buttonless Ls Tweed Smukke Ull kvinders Jacket 8 Orvis størrelse A8xwwCIq0
Eye Kvinders Soft Blend Omgivelser Uld Brown Pxs Nwot Coat Hook Closure Tweed EvqdpCBBw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Mcginn Eur Jacket Cocktail Knightsbridge Størrelse 450 S Ny 36 Velvet CpxwqnvZ5C

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Nwot Blend Hvid Houndstooth Uld Sort Frakke Zara 8S8rxPwaF

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

2 Sz Green Hoodie Yoga Olive Xcvi Hem Asymmetrisk Nwt S Jacket Pocket HRqAwEw