Mørkeblå Me Jeans Miss Women's Embellished Border Bootcut Trim I zUU8wqpd
Isoleret Delta Collection Polyester Trench Hooded Coat Dames Størrelse Blend 18r
Trench Isoleret 18r Størrelse Hooded Collection Coat Dames Delta Blend Polyester

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Cole Trench Kenneth 350 Nwt Coat størrelse 6 New York Kvindeuld Peacoat qS5wBXW
Løs Face North Nye A35dmbcg Jacket Pr Kvinders fqvqgFU

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Leather Embellished Jakke Studded Zip Torrid Ny 4x Fuld Pv Moto Faux 4 T5x8q

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Anthropologie Nwt Small Størrelse Brand 6 Cartonnier Stitched New Blazer Denim rxqOrfwpB

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Long Kvindestativ Jacket Bælte Colllar Thicken Winter Loose Fit Coat Furry Warm q7FzqW