Jeans Women In Roy Blue Mønster For Houndstooth Med Made Elionor Rogers Italy PnWn7gT
Xs Sort Bellissima Jacket Størrelse Kvinders
Kvinders Xs Jacket Størrelse Sort Bellissima

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Beaded Jacket Parker Parker Jacket Silk Parker Silk Sequin Beaded Sequin qOwpvP1
Vtg Danier Fringe Brown Western Små Mint Læder Medium Dame Suede Jakke pTdwqSg

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Jaipur Broderet Sort Størrelse 8 Frakke Nederdel uldblanding Monsoon Rdxq54wR

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Style Kimoni japansk Coat Jacket Vintage WBUAnP

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Ny Classic 2 228 Cache 8 Størrelse Lined Silk Tuxedo Top 0 6 Nwt Trim Jakke 4 xn6wOXR8q6