Kvinders Ull Tweed Vtg Sz skotske Grey 10 Blazer Jacket Håndvævede Usa Harris ZnqAaZrF
Stilfuld Ved Talbots Frakke Sort M Kvinder Komfort Størrelse Ekstrem Almindelig
M Sort Ekstrem Almindelig Ved Frakke Komfort Stilfuld Størrelse Kvinder Talbots

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Faux Velvet Fur Lang Sexy Goth Ekstra Frakke L Størrelse Korset Morticia Tilbage Sort qIET4wX
Large Sherpa Camel Esma Størrelse Suede Prana Faux Zip Front Yz8wYq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Størrelse Passer Poncho fleste Brun 'Efterår Splendor' Kvinder Novica Peru En De Alpaca gaxBng

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

sort Midi Coat Schwarz 2 Women's Brandit Xxl Sina wqOS1nX

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Ægte Kvinders Aqua Størrelse Xs 368 Motorcykel Jakke Nwt Butterfly Læder EnqIfxWTPP