Lapel En 2019 Winter Fur Mink Long Coat Outwear Mens Faux Mid Praka Warm BBSqFp0
Vtg Håndvævet Frakke Art Bomuld 100 Hippie Boho Fringes Grunge Jakke Crystal
Jakke 100 Vtg Bomuld Hippie Håndvævet Frakke Fringes Crystal Boho Grunge Art

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Sjælden Gül Polar Blå Og Marilyn Original Jakke rTqwxar
Puffer Sort 4 Moschino Jeans Down Up 44 Jacket Zip Ruffle FXvXqw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Suburbanizer Plus Sz Columbia Vælg Jacket Women's farve n54ZwxaEZT

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Cripple Sz Brown Fringed Creek Beaded Western S Jacket Suede AgHArqw

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

The Vest Women's North Xs Windwall Face IxrIZTq7