a21 Vince Nwt Bukser størrelse 36 Crop Mænds Relaxed 265 z44q6Pw
Quilted Front Double Medium Liz Lommer Grå Ladies Claiborne Toppe Vest Kvindet
Quilted Grå Claiborne Medium Kvindet Toppe Liz Vest Double Lommer Front Ladies

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Vinter Kvinders Rugby Beskåret Lauren Polo Jakke Ralph 6fqnSITf
Peacoat Uld 16 Winter Jacket Størrelse Nice Navy Coat Dark Calvin Kvinder Klein w5PXII

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Spyder Snowboard Størrelse Kvinder Jacket Ski Xt 6 aqrawP41

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

3 kontrast hem afslappet selvklæbende blazer farver elegante bælte plaid asymmetrisk Zqgg6wx

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Korea Cardigan New Sz Warm Fur Plys Fuzzy Fluffy 2018 Angora Løs Coat Fashion EAwqdq