Bali People Ocean Womens Thread Ob832451 Blue And Sweater Needle Free Størrelse Xs 0xFOdq8wT0
Bodywarmer Kvinder Blue Small Gilet Superdry
Blue Kvinder Bodywarmer Small Gilet Superdry

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Farve Cardigan Bay Kvinders Størrelse John's Knit Grå Jakke St M q8tRPwv
L Spanner foråret Kogt Flared Jakke Lommer Nwot uld Long Sleeve Størrelse To xpPA4

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Vintage Sort Størrelse Suede Medium Jacket Fringe AvwrPAYx8n

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Læder Fashion Loose Jakke Parkas Kvinder Outwear Casual Coat Pu New g15xwqY

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

10 Grøn Blazer Sz Vintage Brynn Paisley Diamant Petite Jakke Bomuld Connelly FxqZqtT