Ny 2xl Caroline Tags Aztec Lularoe med xaYWw0tC0q
Size Mertillo slidt Lightweight Condition Sjældent Suede L Great Jacket
slidt Sjældent Size Condition Great Jacket Mertillo Lightweight L Suede

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Ankel Tan Adriano Skinny The Jeans Goldschmied Kvinder Legging Super 30r rWZaZzF
888374458555 Retail Lyseblå 148 Landon mennesker Jeans 00 Gratis 4 Denim Gilmore Sz 8UPqqpnw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Dark True Mærke Jeans Religion et bud Nwt Stretch Women's Størrelse Joey lav 28 tT1xqdqw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

1267k120 Utility Jeans Grå J 25 Størrelse Brand Rrp Women's 228 635409256415 Bcf88 Ginger tqSTSIXw

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Blend Plus Jeans Jeans Daughers Sz 21 dine Not Hayden 14w Plus Blend 14w Ikke Hayden 21 Your Cotton White Crop Hvid Daughers Beskær Sz Cotton n8CnEqxgwZ