Jumper blå Crew Cotton Girl's aften Gant Stretch Cable Blue qfRwX4
Style Wool Blended Studerende Thicken Bf Koreansk Street Overcoat Coat Loose Size
Coat Overcoat Koreansk Studerende Wool Bf Street Size Thicken Loose Blended Style

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Ps Up Jacket Small Lace Størrelse Utility Brown Ink New Petite 159 Womens 036 Swav8vXxq
Outerwear Coat Drawstring Awesome21 Military Jacket Hooded Women's Parka Rqww58A

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Bowtie Outwear Wool Cape Blend Coat Cloak Fransk Hoode Kvinders Mode Dame txwqqYv

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Medium Ivory Nwt Størrelse Beautiful Fur Trendy Jacket Joujou Faux RWB8gW

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

uld Grå Jaeger Jakke 14 Størrelse 40xqYnf