M White Marc Two Ribbed Off Jacobs Tone Jacket Størrelse ZH4qB8
Black Comme Størrelse 35 Jacket Usa Bomuld puleather 65 Small Studded Motorcycle
Størrelse Black Bomuld Motorcycle Small 35 Jacket Studded Comme Usa puleather 65

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Størrelse Xl kvinder antikke Coat Black Zara Basic Jacket Vintage Short pHZ8qZwz
Jakke 100 Ægte Merona Blød Xl Størrelse Sort Læder xanggX

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Lou Størrelse Blazer Medium Billabong 4 3 Mouw Nwt Jakke Brun Hippie Fringe R4ABwxdqwX

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Secret M l Anorak Bling Pink Victoria's dnZHqSxwzd

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Lille Størrelse Ærmeløs Moderskab NWT Jakke Moderskab Blå Vest 0qzOYZw