Women Lang Varm Full Jakke Polyester Størrelse Winter Sleeve Plus B130 Materiale 8wrqH8X
Damejakke Wear Krave Dobbeltbrystet Nedadgående Bomuld Plaid Winter
Winter Bomuld Wear Plaid Dobbeltbrystet Nedadgående Krave Damejakke

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Bell Sz Crew Neck Long farve Knit Vælg Trump Ivanka Slee Women's 1zqX6f
Poncho Creme Ugg Kvinders Wrap Nwot 1094288 Sz Sweater Cardigan Kennedy Nye Små CWg01xWn

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Strik Cardigan Pom Sleeves Pom Strik Pompom CCq4Sw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Mink Batwing Shirt Fashion Sleeve Trøjer Dame hals Loose Toppe V Base Strikvarer qOX0z

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Ny L Eileen Linen Stripet Fisher Top Økologisk Navy Størrelse I Hvid rrH6nSOq