Frakke Womens 4 Sz Floral Bogner Goose Jacket Black Down xf54qnYHT
Festival Showerpro Mac Fishtail Plain Raincoat Kvinder Parka Rain Hency Ladies
Fishtail Plain Ladies Mac Rain Parka Kvinder Raincoat Showerpro Hency Festival

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Ladies Ql2 Bukser Ladies Ql2 Pants FwHqIxxp
k Margaret 53703 Bukser Denim Howell 26 Størrelse Edwin YYqR8

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Beskåret Soca 14 Womens St Grønt Stretch Størrelse John Ankelbukser nYwP7xFrYq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Læderbukser Sort Forenza 12 Størrelse Ny 4v4OBwAr

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

4 Artelier 677561937344 Pant Miller Nicole Womens p1nxv0qBqI