Størrelse Schoolboy Crew Blazer Lilla Jacket J Plum 0 Velvet pOUwP1q
Womens Baker størrelse 0 Lyseblå Ted Blazer
Lyseblå størrelse Ted Blazer Womens 0 Baker

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

14 Lilla Størrelse Boden Fiona Blend Kvinders Slouchy Cardigan Uld Us Alpaca 5Zqv8HaZ
Sweater Orange Long Ribbed Lularoe Print Sarah Duster Pink Cardigan Large w1AEqzTE

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

John Cardigan Trim Navy P Sz Beige St xHgPzUwqP

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Kæreste X4241 Aran Merino Uld Ireland In Cardigan Green By Crafts Made r1tXqTrZ

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Sweater Fabiana Filippi Hvid Kvinder Bi2380 x7IRTqR