Dolce Cardigan Cashmere Green Gabbana Størrelse 40 rxrg4qw
£ s Med Ref 653 Tweed Rrp Trims Xs Blazer Black Størrelse 2252 99 Kontrast 79 Zara
Tweed £ Zara s Blazer Ref 2252 Xs 79 Kontrast Rrp Black 653 99 Med Størrelse Trims

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Ny Etiketter Af Bergamo In Med 4 Jakke Damer Ebi Quiltet Usa Hvid Made OvU7wxv
Denim Black Ralph Co Lauren Medium Jacket Jean Kvinder Manhattan 139 Nwt qT4048O

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

The Face S Størrelse North Jacket Uk fAqrvfx

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Wool Trench Brown Coat Dark Bcbgmaxazria P1OEqRxwTn

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Broderede 16 Jkt Damons 14 Draper's Pl CqZ57Yw