Zip Bcf66 Hvid £ Størrelse 27 200 Jeans J Skinny Kvinders Brand Rrp Tali twT66f
Jacket Parkas Coat Koreansk Women Fashion Wool Sz Casual Overcoat Loose Short Slank
Koreansk Short Women Jacket Loose Parkas Wool Casual Slank Coat Fashion Sz Overcoat

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Cabi Corporate Sort Størrelse S Jakke Womens 630 Knap Pocket Hvid Tweed Blazer FFrqwEY
Casual Overcoat Foret Fuld Ladies Solid 10 Short Løst Colors Kvinder Bomber WPqZBUn

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Fersken Blå Birchdale Rww300 Regatta Ladies Isotex Pink Sort Jakke Vandtæt 8pnPH

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Og uldbeklædning Efterår Vinter Kvinder 2018 Grå x6XEwA

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

P Inc Damejakke Faux International Fur Concepts Petite Cheetah s Leopard wwva8ZqT